Filmrecension av Kocken.

Den näst intill klassika svenska filmen Kocken var vad som stod på tapeten idag(läs i onsdags). Kjelle.B som är huvudroll gjorde ett väldigt bra jobb. Kjelle.B är även i denna film en tuff och hård karaktär med ett mysigt inre. Kocken handlar om när ''Sundsvall'' och hans kompis Martin blir köksassistenter på en båt där Kjelle.B är första kock. ''Sundsvall'' är den pundiga karaktären som dricker öl medans Martin smörar mycket för Kjelle.
Detta gör martin för han har en enorm respekt för Kjelle.B och  är första kockassistent. Det blir en del intriger mellan Martin och ''Sundsvall'' då Martin är den som bestämmer över Sundsvall. Det är hirarki på båten!!! Kjelle på topp, Martin där efter och under Martin är ''Sundsvall''. ''Sundsvall'' är alltså nere i skiten. Kjelle.Bs roll i filmen är inte bara en tuff och mysig kökschef utan han är även en lite dragen åt det homosexuella hållet. Det känns lite som om han försöker smussla över Martin till den mörka sidan. Detta gillar inte Sundsvall då han är den lite tuffare personen, då börjar umgås med dom tuffa maskinarbetarna och börjar stöta bort Martin. Slutet kommer vi inte avslöja i och med att det är en så extrem twist så de blir inge kul om vi avslöjar den... 


Genomsnittbetyg på en 10gradig skala är 6,125. 
Daniel gav högst betyg medans Martin gav lägst betyg.

Idag ska vi ha gästtorsdag och ryktena som går kring vem gästen blir pendlar allt från Carl Bildt till Plura. På dagens meny står ingredienserna tomatkross, pasta, ris, linser eller champinjoner. Det kommer bli en så spännande eftermiddag, Daniel ska även försöka införa roliga timmen.

Nyheter om mäsken, slusken har varit en flitig vakt. Han säger dock att Marcus försökte muta han igår natt mellan 04.05 och 04.38. Detta innebär att Marcus förlorar 10% av sina aktier i första vinsatsen. Annars så mår vår lille mäsk bra, han bubblar på så fint och har så god läskande lukt.
Mvh T-T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0